nybjtp

Hvad er egenskaberne ved kobberrør?

https://www.buckcopper.com/copper-tube-refrigeration-copper-tube-air-conditioning-refrigerator-product/
Vi kan se alle slags rør i vores daglige liv, herunder plastikrør lavet af plast og metalrør lavet af ikke-jernholdige metaller.Kobberrør er ikke-jernholdige metalrør lavet af rødt kobber.Sammenlignet med almindelig plast For rør er det mere miljøvenligt.Lad mig introducere egenskaberne og funktionerne vedkobberrør.
1. Hård tekstur
Sammenlignet med konventionelle plastrør er kobberrør lavet af et hårdere materiale og har metals høje styrkeegenskaber.De korroderes ikke let, har stærk højtryksbestandighed og kan tilpasse sig forskellige miljøer.Kobberrøret er hovedsageligt lavet af kobber, og smeltepunktet for kobber er relativt højt, hvilket kan nå omkring 1000 grader.Derfor vil temperaturen på det generelle varmtvandssystem ikke påvirke kobberrøret.Så længe det bruges korrekt, er der generelt ingen grund til bekymring.Sikkerheds Spørgsmål.
2. Holdbar
Kobberrøret er holdbart, fordi kobberrøret er lavet af kobber, og den kemiske stabilitet af kobber er relativt god.Det har karakteristika af kuldebestandighed, varmebestandighed, trykmodstand og korrosionsbestandighed.Den kan tilpasse sig forskellige arbejdsmiljøer.Kobberrør holder lige så længe som bygningen ved normal brug.
3. Kan modstå ekstreme temperaturer
Kobberrør kan modstå ekstremt varme og kolde ekstreme temperaturer.Fra -196 grader til 250 grader kan kobberrør bruges normalt, og kobberrør kan også tilpasse sig drastiske temperaturændringer.Der vil ikke være meget forandring, og det er ikke tilbøjeligt til aldringsfænomener.
4. Sikker at bruge
Kobberrør har bedre sejhed og duktilitet end almindelige metaller og har bedre antivibrations-, slag- og frostbestandighed.Derudover er den lineære ekspansionskoefficient for kobberrør lille, kun 1/10 af plastrør, og træthedsmodstanden er relativt høj.Stærkere og sikrere at bruge.
5. Godt for helbredet
Kobberrøret har en stærk evne til at desinficere og sterilisere bakterier.E. coli i vandet vil ikke fortsætte med at formere sig i kobberrøret.Mange bakterier i vandet vil forsvinde efter at være kommet ind i kobberrøret i et par timer.Det skyldes, at der er en lille mængde kobberioner opløst i vandet i kobberrøret, og kobberionerne har en vis desinfektions- og steriliseringseffekt.


Indlægstid: 20-2-2023