nybjtp

Forarbejdningsegenskaber for kobberbånd?

https://www.buckcopper.com/copper-strip-99-9-pure-copper-c1100-c1200-c1020-c5191-product/

Kobberstrimmeler en slags relativt rent kobber, som generelt kan betragtes som rent kobber.Dens elektriske ledningsevne og plasticitet er relativt god.Dette metalmateriale har fremragende varmeledningsevne, duktilitet og korrosionsbestandighed.Kobbers elektriske ledningsevne og termiske ledningsevne er alvorligt påvirket, hvoriblandt titanium, fosfor, jern, silicium osv. reducerer den elektriske ledningsevne væsentligt, mens cadmium, zink osv. har ringe effekt, og den faste opløselighed af svovl, selen, tellur osv. i kobber, som har en lille effekt på ledningsevnen, kan reducere ledningsevnen, men den kan reducere ledningsevnen meget lille, den kan reducere ledningsevnen. forarbejdningsplasticitet.Lad os tale om forarbejdningsegenskaberne for kobberstrimler:

Kobberstrimmel

1. Den position, hvor de to kanter på kugle-endekniven til færdigbearbejdning skærer hinanden, skal være tynd.Et sådant værktøj er skarpt og reducerer friktionen under forarbejdningen.Ved behandling af positionen med lille krumning er behandlingseffekten bedre.
2. Værktøjets udragende længde skal være så kort som muligt, eller brug en tykkere værktøjsholder for at øge værktøjets styrke og reducere deformationen under bearbejdningen.Dette har en relativt stor indflydelse på finishen af ​​det bearbejdede emne.
3. Det karakteristiske ved selve kobberstrimmelmaterialet er, at det er forholdsvis blødt og klistret.Ved forarbejdning skal du være opmærksom på at bruge skarpe knive.På nuværende tidspunkt er nogle skæreværktøjsproducenter specialiseret i forarbejdning af kobbermaterialer og bruger ultrafine partikelhårdmetalmaterialer til at slibe skæreværktøjerne, og forarbejdningseffekten er bedre.
4. Ved bearbejdning af kobbermaterialer har skærelinjens hastighed ingen indlysende effekt på værktøjets levetid.Med andre ord, ved behandling af kobbermaterialer er det justerbare område af spindelhastigheden relativt stort.Generelt er spindelhastigheden omkring 14000 (omdrejninger/min.) ved brug af en φ6 fladbundet kniv.
5. Kobberstrimmelmaterialets spånbrudsegenskaber er ikke gode, og det er let at danne relativt lange spåner.Derfor skal rivefladen på værktøjet, der skal bearbejdes, være glat, hvilket kan reducere friktionen mellem spånen og værktøjet.Dette punkt er også vigtigere, det har en større indflydelse på brugen af ​​værktøjet.
6. Ved bearbejdning af røde kobbermaterialer med selvslebne knive kan rygvinklen være større for at forbedre knivenes skarphed.Vær også opmærksom på poleringen af ​​rivefladen.Slibeskivens partikler skal være fine for at slibe skarpe knive ud.Når du peger, er vinklen på punktpunktet mindre, så behandlingseffekten bliver bedre.


Indlægstid: 31-jan-2023